Workshop invoelen via de voeten

Invoelen via de voeten

Al onze organen, lichaamsdelen en lichaamssystemen zijn terug te vinden op de voeten. De zenuwen die in ons lichaam zitten, hebben hun uiteinde onder onze voeten en handen. Wanneer je de voeten (of handen) gaat masseren masseer je eigenlijk het hele lichaam. Wanneer iemand klachten heeft op een bepaald gebied, bijvoorbeeld vaak hoofdpijn, buikpijn, pijn in de rug, kun je dit gebied op de voet gaan masseren. Je zorgt er voor dat blokkades voelbaar worden en dat ze in beweging komen om daarna weer balans te creëren in het lichaam.

Inhoud van de cursus

Dag 1: Tijdens dag 1  leer je waar de organen, lichaamsdelen en orgaansystemen zich op de voet bevinden. Afwisselend krijgt je theorie en praktijk gedurende deze dag. Je leert ook in het kort waar elk deel van het lichaam voor staat als je kijkt naar de metafysische achtergrond (de energetische betekenis van de verschillende organen)

Dag 2: Een korte herhaling van dag 1. Tijdens dag 2 gaan we invoelen via de voeten. Waar zitten blokkades in het lichaam. We gaan leren hoe we een stukje bewustwording bij je cliënt kunnen creëren.

Voor wie?

Iedereen die een vooropleiding energetisch werken heeft gedaan of de kennismakingscursus voetreflex

Tijdens deze dag ga je zelf masseren en wordt je gemasseerd door een mede cursist. Zodat je ook meteen de ervaring van het ontvangen van de massage hebt.

Duur2 dagen
Datum en tijdDatum en tijd volgen in 2020
DocentGeertje Rampen – de Goeij
Kosten€215,00 inclusief cursusmap, lesmateriaal, certificaat en lunch
LocatieDr. Anton Mathijsenstraat 5b
6021 CJ Budel
InschrijvenKlik op deze link