Even voorstellen

Mijn naam is Geertje Rampen – de Goeij. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens.
Mijn passie is werken met mensen. Ik wist altijd al dat ik hier mijn beroep van zou maken. Ik ben HBO-verpleegkunde gaan studeren. Na mijn studie ben ik bij een grote thuiszorgorganisatie gaan werken, waar ik verschillende functies heb gehad. Na ruim 12 jaar heb ik de stap genomen om als zelfstandig verpleegkundige te gaan werken in de thuiszorg. Dit heb ik 6 jaar met heel veel liefde en plezier gedaan.

In de jaren dat ik als verpleegkundige heb gewerkt, kwam ik erachter, dat ik ook op een andere manier iets voor mensen wilde betekenen. Tijdens een workshop voor voetreflexzonetherapie werd ik geraakt door de puurheid van de massages en de manier waarop er op een eenvoudige wijze balans en ontspanning gebracht wordt in lichaam en geest. Ik wist na deze ervaring dat ik op deze manier met mensen wilde gaan werken, naast mijn werk als verpleegkundige.

Ik heb na de eerste workshopdag meteen de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven voor een opleiding tot voetreflextherapeut bij Sonnevelt Opleidingen. Na ruim 3 jaar deze opleiding gevolgd te hebben, heb ik in november 2011 mijn diploma gehaald.

In de tijd die volgde heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van massage en zelfontwikkeling. Dit heeft me erg geholpen om nog beter bij mezelf te blijven en van daaruit mensen te kunnen bij staan op hun eigen levenspad.