Ervaringen

6 Comments

 1. Inmiddels 3 voetteflexzone therapie behandelingen gehad van Geertje. Wat ik heel fijn vind omdat ik zelf minder goed voel wat ik nodig heb dat Geertje vooraf al invoelt welke gebieden van mijn lichaam extra aandacht nodig hebben en gedurende De behandeling goed aanvoelt als er zich nog andere gebieden zich aandienen. De behandelingen waren heerlijk ontspannend maar ook een goede ondersteuning voor het proces waar ik al midden in zat. Omdat de focus extra op hart , longen en darmstelsel is gelegd kon ik weer wat oude stukken loslaten – vond ik mezelf ineens OOK belangrijk , mijn stem is beter te horen , sta weer wat krachtiger in het leven . Kortom voor mij Echt een mooi heerlijk momentje voor mezelf.

 2. Ik volg bij Geertje voetreflex massage. Het is ultieme ontspanning en het is effectief voor mijn klachten. De sfeer bij Geertje is goed. Geertje is erg professioneel en vakkundig. Een echte aanrader!

 3. Tijdens mijn zwangerschap heeft Geertje mij regelmatig een voetreflex massage gegeven. Het was een fijne maar pittige zwangerschap. Door de massages van Geertje merkte ik dat ik me daarna erg ontspannen voelde. Ik voelde me daarna echt veel beter en hierdoor kon ik de zwangerschap goed volhouden.

  Geertje is erg betrokken, professioneel, weet goed wat ze doet en wat je nodig hebt. De massages zijn ontzettend fijn en een echte aanrader. Door haar grote kennis en vaardigheden rondom verschillende massage technieken kan ze je op allerlei verschillende gebieden helpen en iets voor je betekenen.

  Ik ben zeer tevreden en ga er zeker nog geregeld terug! Een echte aanrader.

 4. Ik heb van Geertje diverse behandelingen gehad, zowel voetzoolreflexologie als massages. Via de voetzoolreflexologie is mijn hormoonhuishouding weer op orde gekomen. Ook vanwege benauwdheid, die te maken had met mijn longen, is door middel van de reflexologie gewerkt en dat heeft helend gewerkt.
  De massages zijn heerlijk: ontspannend, in mezelf terugzinkend en opgeknapt weer naar huis.
  De wijze waarop Geertje behandelt is zeer professioneel: met volle attentie, met volle intentie is ze alleen met mij bezig in haar fijne ruimte met haar zachte en adequate (be)handelingen. Er is geen behoefte om te praten, zíj praat met haar handen met mij.
  Heerlijk!
  Hopelijk komen veel mensen deze behandelingen ervaren om als heel mens weer naar buiten te stappen.
  Ellen van Kasteren.

 5. Ik ben in contact gekomen met Geertje via een goede vriendin. Heb een intuïtieve massage laten doen, met wat extra aandacht voor mijn rugklachten. Dit was heerlijk ontspannend en heeft de pijn in mijn rug zeker verminderd!
  Geertje is een prettige persoonlijkheid en voelt goed aan wat je nodig hebt. Zeker voor herhaling vatbaar en binnenkort nog eens terug voor een hotstone massage.

 6. Ik ga naar Geertje voor voetreflex en massage, puur voor de ontspanning. Altijd even vrolijk en hartelijk word ik ontvangen. Frisse ruime behandelkamer, rustgevend muziekje op. Ik voel me als herboren als ik bij haar weg ga. Echt een cadeautje voor mezelf !

Leave a Reply

Your email address will not be published.